Waarom bestaat The Ultimate Step?

We zijn in een maatschappij terecht gekomen waarbij mensen zichzelf vaak voorbijlopen. Ze leiden een leven waarbij ze ( vaak onbewust ) zichzelf verloren zijn. Ze beseffen wel dat er iets niet klopt. Mijn missie is om mensen te begeleiden in het omarmen van hun ware kracht, hun ware essentie, hun allerdiepste waarheid, zodat ze zichzelf met heel veel liefde accepteren en volgens hun ware kern gaan leven. Het maakt me elke keer zo immens gelukkig en zo emotioneel als ik mensen zie stralen vanuit het diepste van hun hart!! Dat is mijn drijfveer!! Dat is voor mij het mooiste gevoel dat er bestaat!! Daarvoor doe ik het!! Ik geloof er sterk in dat vanaf wanneer je leeft volgens je diepe, diepe waarheid, dat je dan gelukkig bent vanuit de bron én dat is de mooiste connectie die er bestaat!! Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dat DE ESSENTIE is van het leven!!

Valeriekke

Mijn visie: Leef vanuit je essentie… Je bent zovéél krachtiger dan je denkt!!

Valérie is heel gevoelig en sterk tegelijk, en dat geeft haar een unieke kracht om mensen te helpen zichzelf terug te vinden. Ze is voor mij een lichtend voorbeeld.

Valentijn Verheije

Beetje bij beetje wist Valérie, dankzij haar ongelooflijke kracht, empathie en vertrouwen, de weg naar mijn hart vrij te maken waardoor de liefde voor mezelf opnieuw begon te stromen… een onbeschrijflijk warm gevoel…

Kirsten Van Poppel

The Ultimate Step… Mijn innerlijke reis. De eerste kennismaking met Valérie voelde meteen juist aan. Haar rust, geduld en openheid zorgden ervoor dat ik geen enkele moeite had om het binnenste van mijn ziel bloot te leggen aan een uiteindelijk compleet onbekend persoon…

Lisa Helvasto

Hoe doe ik dat?

Ik werk volledig vanuit mijn eigen ervaringen: Mijn transformatie & Mijn innerlijke reisVia mijn intuïtie voel ik aan waar jouw onverwerkte blokkades en angsten liggen. Ik stel jou vragen en geef jou oefeningen, die specifiek op jouw persoonlijke situatie gericht zijn en die ik op het moment zelf, wanneer de coaching plaatsvind creëer. De coachingssessies gaan door in België of in Italië en meestal in de natuur. Aan de hand van jouw proces voel ik ook aan welk stukje natuur/welke plaats jij nodig hebt op dat moment. We gaan samen op jouw eigen tempo en de nodige steun en draagkracht van mij aan de slag met jouw blokkades en angsten. 

Wat doe ik?

Ik bied 1-op-1 coachingsprogramma’s aan
in mijn twee thuisbasissen; zowel in België ( plaats naar keuze ) als in
Italië ( Montone, gelegen in Umbrië )

Voor Wie?

Heb je het gevoel dat je vastzit met jezelf?
Geraak je niet meer vooruit?
Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent ipv aan het leven?
Weet je niet meer wie je bent?
Heb je totaal geen idee van wat je echte passies zijn of ken je ze wel
maar geraak je er niet aan toe om er iets mee te gaan doen?
Heb je last van stress/onverwerkte blokkades & trauma’s/angsten/
twijfels/weinig zelfvertrouwen/laag zelfbeeld en/of eenzaamheid?
Heb je moeite met het loslaten/aanvaarden/een plaats geven van je verleden?

Wil je graag je echte IK zien ontplooien en dus je ware essentie omarmen?
Wil je graag je volledige potentieel in de wereld zetten?
Wil je graag een doel voor ogen hebben en ben je er klaar voor om uit die vicieuze cirkel te stappen?

Op minstens 3 van de 10 vragen een JA?
Bekijk dan zeker even mijn aanbod die je hieronder kan terugvinden.

Maak hier kennis met het aanbod in België en Italië…